Haberler

    Torunoğulları'nı Menajerin Konuşması Kırdı

    100'ncü yıl şampiyonluğundan sonra Başkan Serdar Bilgili ve ikinci başkan Hüsnü Güreli ve diğerleri arasında zafer paylaşımı Beşiktaş'a pahalıya mal oldu.

    100'ncü yıl şampiyonluğundan sonra Başkan Serdar Bilgili ve ikinci başkan Hüsnü Güreli ve diğerleri arasında zafer paylaşımı Beşiktaş'a pahalıya mal oldu.

    Çünkü herkes şampiyonluğu sahiplenmeyi hedeflemiş takımın geleceği düşünülmemişti. Borçlar ve sıkıntılar başlamış nihayetinde Bilgili protestolar yüzünden yönetimi bırakıp gitmişti. Hala 100'ncü yıldan sonra yaşananlar unutulmadı. Geçen sezon Beşiktaş'ın şampiyonluğundan sonra başkan Fikret Orman böylesine muhteşem ekibi oluşturan ve önemli transferlerin kazanılmasında rol oynayan transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları'nı yere göğe sığdıramamıştı.

    Torunoğulları, Demba Ba, Sosa, Atiba ve son olarak Mario Gomez'i ikna ederek siyah beyazlı formayı giydirmişti. Fakat son seçim sonrası yapılan görev dağılımında amacının sadece Beşiktaş'a hizmet etmek olduğunu belirten Erdal Torunoğulları oldukça kırılmıştı.

    Her yönetimlerde olduğu gibi Erdal Torunoğulları'nın önemli transferleri bitirmesi yurt içindeki menajerler olduğu kadar dışındakileride kızdırmıştı. Nasıl olur da, isimsiz sadece Beşiktaş'a gönül veren Erdal Torunoğulları gibi bir isim önemli işleri bitirebiliyordu. Torunoğulları'nın asıl yıkan kulübü borç içinde bırakan ve getirdiği oyuncularla tepkilere neden olan Türk menajerlerin siyah-beyazlı kulübe hizmet etmiş önemli bir ismi eleştirmesiydi.

    Beşiktaş'a hizmet etmenin ve armanın peşinde koşmanın kendisi için onur olduğunu belirten Erdal Torunoğulları bugüne kadar yapılan transferde para işine girmediğini belirtirken "Alnım açık. Herşeyin hesabını veririm. Başkanımızın isteği doğrultusunda rahat çalışma imkanımda var. Ama beni asıl yaralayan kulübün üzerinden para kazanan menajerlerin hakkımda söz söylemesi" dedi.

    Başkan Fikret Orman gibi kulübün menfaatleri doğrultusunda koşturan Torunoğulları'nın durumu önümüzdeki hafta netleşecek. Beşiktaş'ın son yıllarda yaptığı transferlerde büyük payı bulunan Torunoğulları, bayram sonrası Başkan Fikret Orman ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacak ve menajerlerin hakkında yaptığı konuşma hakkında söz hakkının bulunduğu belirterek açıklama yapacak.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Erdal Torunoğulları Serdar Bilgili Fikret Orman Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title