Haberler

'TOPLAM Çözüm Ekibi'nin 2015-2016 Yılı Çalışma Programı Hazır

Güncelleme:

Aliağa Belediyesi, 'Toplam Çözüm Ekibi' ile Aliağa'nın değişimi yolunda 2015 yılında da projelerine devam edecek.

Aliağa'nın problemlerini tespit etmek, sorunlarını çözüme kavuşturmak amacıyla Fen İşleri bünyesinde oluşturulan 'Toplam Çözüm Ekibi' bugüne kadar Aliağa küçük sanayi sitesi çevre ve altyapı düzenlemesi, Avcı Ramadan projesi, merkeze klimalı modern durakların yapılması ve mahalle cadde sokakların asfaltlanması gibi çalışmalarda Aliağalılardan tam not aldı.

2015 – 2016 YILI ALTYAPI PLANLAMASI HAZIR

Aliağa Belediyesi olarak 2015 yılı yatırım bütçelerinin 29 Milyon TL olduğunu ve Şubat ayı ile birlikte tespit edilen sorunların mahallelerde çözümüne başlayacaklarını belirten Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mete Güzelocak, "Nisan 2014 tarihinden bu yana sistemli bir çalışma içerisinde olan 'Toplam Çözüm Ekibi' 2015-2016 yıllarında da kalıcı çözümler üretebilmek adına paydaşlarımız olan İZSU, İZMİRGAZ, GEDİZ gibi kuruluşlar ile ortak çalışma programını hazırladık. Program kapsamında mahallelerin asfalt, yol, kaldırım, bordür, aydınlatma, altyapı, merkez durakları, çöp konteynerleri, kent parkları gibi tüm belediyecilik işlemlerinin bitirilmesini planlanlıyoruz. Planlamalarımıza göre, Aliağa'nın değişimi yolunda hazırladığımız projelerimizi 2016 yılı Mart ayı itibari ile tamamlamış olacağız" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Aliağa Belediyesi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title