Haberler

Tiyatro Oyuncusu Hadi Çaman Yoğun Bakımda

Ünlü Tiyatro Oyuncusu Hadi Çaman, Tedavi Gördüğü Şişli Etfal Hastanesinden Kocaeli Üniversitesi (Koü) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine Nakledilerek, Yoğun Bakım Ünitesine Alındı.

Ünlü tiyatro oyuncusu Hadi Çaman, tedavi gördüğü Şişli Etfal Hastanesinden Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine nakledilerek, yoğun bakım ünitesine alındı.

KOÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Anestezi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Kamil Toker, yaptığı açıklamada, Şişli Etfal Hastanesinde tedavi gören Hadi Çaman'ın 4 gün önce KOÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde öğretim üyesi olan oğlu Doç. Dr. Efe Çaman'ın isteği üzerine KOÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildiğini belirtti.

Çaman'a yaklaşık 3 ay önce başka bir tıp fakültesinde ALS teşhisi konduğunu ifade eden Toker, ''Hadi Çaman, mevcut kas hastalığı üzerine, akciğer enfeksiyon hastalığının binmesi nedeniyle yoğun bakıma alındı. Şu anda ALS hastalığına bağlı solunum yetmezliği nedeniyle yoğun bakım cihazına bağlı uyutuluyor'' dedi.

Prof. Dr. Toker, Çaman'ın, tedavisinin devam ettiğini, gerekli tetkiklerin yapıldığını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title