Haberler

TİKA, Afganistan'da 600 aileye gıda yardımı yaptı

Güncelleme:

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Başkanlığı, Afganistan'ın batısında ihtiyaç sahibi 600 aileye gıda yardımında bulundu. Yardımlar Ramazan Bayramı'nda da devam edecek.

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Başkanlığı, Afganistan'ın batısında ihtiyaç sahibi 600 aileye gıda yardımında bulundu.

TİKA Herat Ofisinden yapılan açıklamaya göre, Afganistan'da ramazan ayı kapsamındaki yardım faaliyetleri çerçevesinde ülkenin batı vilayetleri Herat, Nimruz, Farah ve Badgis'de 600 aileye gıda malzemesi dağıtıldı.

Her aileye 2 ay yetecek şekilde un, pirinç, sıvı yağ, barbunya, yeşil mercimek, salça, çay ve şeker gibi temel ürünler teslim edildi. Dağıtımda engelliler, yaşlılar ve dul kadınlara öncelik verildi.

Yardımların Ramazan Bayramı'nda da devam edeceği ve ramazan ayı boyunca 30 tondan fazla insani yardımın muhtaç ailelere ulaştırıldığı belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Afganistan Dış Politika Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title