Haberler

Suriyeli bir kişinin fuhuş yaptırdığı iddiasıyla darp edilmesi -

Siirt'te fuhuş yaptırdığı öne sürülen Suriye uyruklu bir kişiyi darp ettikleri gerekçesiyle gözaltına alınan 5 kişiden 4'ü tutuklandı.

Siirt'te fuhuş yaptırdığı öne sürülen Suriye uyruklu bir kişiyi darp ettikleri gerekçesiyle gözaltına alınan 5 kişiden 4'ü tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Conkbayır Mahallesi'nde fuhuş yaptırdığı iddia edilen Suriye uyruklu bir kişiye vatandaşlar tepki gösterdi. Yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Suriye uyruklu kişi, darp edildiğini gerekçe göstererek 5 kişi hakkında şikayetçi oldu.

Olay yerindeki güvenlik kamerası görüntülerini izleyen emniyet müdürlüğü ekipleri, Faysal Esen (32), Mehmet Aşkara (21), Ferit Reşit Yılmaz (28), Sait Kılıçaslan (34) ve zabıta görevlisi Şaban Sercan'ı gözaltına aldı.

Emniyetteki ifadelerini ardından adliyeye sevk edilen Esen, Aşkara, Yılmaz ve Kılıçaslan "hürriyeti tahdit ve gasp" suçundan tutuklandı, zabıta görevlisi Sercan, serbest bırakıldı.

Siirt Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan, Siirt Adliyesi'ne gelerek gelişmeler hakkında bilgi aldı. Bakırhan, yaptığı açıklamada, Suriye uyruklu şahsın daha önceden fuhuş yaptırdığı gerekçesiyle sabıkası olduğunu ve çevresindekilere bıçakla saldırması sonucu darp edildiğini ileri sürdü.

Kaynak: AA / Güncel

Tuncer Bakırhan Suriye Siirt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title