Haberler

Eski Rektör Dahil 14 Kişi Tutuklandı

Güncelleme:

Isparta merkezli 6 ilde yürütülen operasyonda gözaltına alınan Süleyman Demirel Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu dahil 14 kişi tutuklandı.

Isparta merkezli 6 ilde yürütülen FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınan 52 şüpheliden 17'sinin daha işlemleri tamamlandı. Bugün adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1'i savcılıktaki ifadesinin ardından, 2'si de çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakılırken, Süleyman Demirel Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu ile Osman Demirhan, Bedri Ayhan, Mustafa Ardal, Rıza Şahin, Muammer Görgeç, Ahmet Tahir Bakal, Özcan Pınarcı, Adem Demiralay, Abdullah Nuri Yolcu, Süleyman Seydi, Halil Karakoç, Ali Yavuz ve Hüseyin Akyıldız ise tutuklandı.

Böylece operasyon kapsamında toplam tutuklanan sayısı 29'a yükseldi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Isparta Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

TAHTAKALELİ:

BEN CEMAAT FALAN DEĞİLİM. AKTROLLER ŞİMDİ BANA YAZAR SAÇMA SAÇMA. HIRSIZLIK YAPAN AKP HAPİSE GİREN CEMAAT.

28
17
yanıtYanıtla
ADAM:

Faili meçhullern çözüldügü ve yapılamadıgı bu devirde akp Allahın izniyle bunlarıda cözecek.

13
12
yanıtYanıtla
Gözlem:

Üniversitelerinde polis olan bir ülkede, özgürlük de olmaz. . Eğitim de olmaz. . ! Bilim özgürlüktür, özgürlük yoksa, diplomalarınız kağıt parçasından başka bir şey değildir. !

7
14
yanıtYanıtla
Ankaralı:

Bu çete soru çalarak, binlerce insanın hakkını yiyen, ordumuzu çökerten, Evangelist, kafir bir oluşumdur,

11
9
yanıtYanıtla
yasin:

Bu sözde ''terör örgütü'' kimin tırnağının ucuna zarar vermiş? Ülkede yaşanan çelişkiye bak, gözleri kör olmuş insancıkların önünde neler de çevriliyor. Allah kaimdir, adaleti de. . .

10
7
yanıtYanıtla
?:

BEN CEMAAT FALAN DEĞİLİM AK PARTİ YE OY VERMİŞ BİR VATANDAŞIM ŞİMDİ BANA KARA KOYUNLAR SAÇMA SAPAN YORUM YAPACAKLAR DÜNE KADAR F TİPİ DİYE YIRTINAN KARA TROLLER ŞİMDİ F TİPİ İLE OYNAŞIYORLAR. . NEYSE ESAS KONUMUZA GELELİM BİR BİLİM İNSANININ NE İŞİ OLUR KASETLE DİNLEME İLE HIRSIZLIK VAR DİYENLER SAYIMIZ YETMİYOR DİYENLER 7 HAZİRAN SONRASI SAYINIZ YETİYORDU NEDEN BİRLEŞİP YARGILAMADINIZ BENDE SİZE HESAP SORARIM PEKİ BATAN BANKALARDA 50 MİLYAR DOLARIN HESABINI KİM VERECEK CHP Mİ MHP Mİ CEMAATMI

11
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title