Haberler

Son dakika haber: Yangında evi ve tüp bebek parası kül oldu

Güncelleme:

Son dakika haberlerine göre Edirne'nin Havsa ilçesinde çıkan yangında tedavisi için biriktirdiği parası ve evi küle dönen kadın, "Tedavi hayalim de yarım kaldı" dedi.

Edirne'nin Havsa ilçesinde çıkan yangında tedavisi için biriktirdiği parası ve evi küle dönen kadın, "Tedavi hayalim de yarım kaldı" dedi.

Edirne'nin Havsa ilçesine bağlı Şerbettar köyünde yaşayan Rasim ve Hatun Balcı çiftinin evinde yangın çıktı. Yangın sırasında alevlerin içinde kalan Hatun Balcı, son anda kendini dışarı atıp canını zor kurtardı. Yangın itfaiye ve köy halkının müdahalesiyle söndürülürken ev kullanılamaz hale geldi.

Yaşanan olayı anlatan Hatun Balcı, "Gözümü açtığımda evin bütün tavanlarının yandığını gördüm. Dışarı çıktığımda her yer yanıyordu. Eşimi ve itfaiyeyi aradım. Komşularımla beraber hortumlarla su sıkmaya başladık. Ne evimiz, eşyamız, paramız hiçbir şeyimiz kalmadı. Hayalimiz de yarım kaldı" açıklamasında bulundu.

"ÜZERİMİZDEKİ KIYAFETLERİMİZDEN BAŞKA BİR ŞEY KALMADI"

Eşinin aramasıyla hemen eve geldiğini anlatan Rasim Balcı da, "Eve geldiğimde her yer alev alev yanıyordu. Yapılacak hiçbir şey yoktu, ev birden balon gibi söndü. Ocağımız söndü. Üzerimizdeki kıyafetlerimizden başka bir şey kalmadı" dedi.

(Şener Urfa/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

3. Sayfa Yerel Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title