Haberler

Son dakika haberleri... KKTC Başbakanı Sucuoğlu, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Güncelleme:

Son dakika habere göre Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Faiz Sucuoğlu, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Faiz Sucuoğlu, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Başbakan Sucuoğlu, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin çektiği, oylamaya sunulan fotoğrafları tek tek inceleyerek bilgi aldı.

Sucuoğlu, haber kategorisinde Mahmut Serdar Alakuş'un "Ciğerlerimiz yandı", yaşam kategorisinde Bestami Bodruk'un "Ailenin minik üyesi", spor kategorisinde ise Ali Atmaca'nın "Engelli basketbolcunun sevinci" başlıklı fotoğraflarına oy verdi.

2021'in dünya için çok da mutlu bir yıl olmadığını kaydeden Sucuoğlu, bunun çok net olarak fotoğraflarda da görüldüğünü ifade etti.

Sucuoğlu, 2021'de bir taraftan salgınla mücadele edildiğini, diğer taraftan yangın felaketleri yaşandığını ve yanardağların faaliyete geçtiğini söyledi.

"AA'nın yılın fotoğrafları, 2021'i tam olarak yansıtıyor"

Başbakan Sucuoğlu, "İleride herhalde dönüp geriye baktığımız zaman, 2021'i çok da güler yüzle hatırlamayacağız. İnşallah 2022 çok daha güzel, sağlıklı ve mutlu bir yıl olur. Esasında insanların buna ihtiyacı var. Pandemiyi de inşallah 2022'nin nisan ayından sonra, havaların ısınmasıyla birlikte yavaş yavaş geriye atarız ve dünya bu virüsten de kurtulmuş olur. Çünkü virüs her şeyimizi etkiledi. " dedi.

"Ailenin minik üyesi" başlıklı fotoğraftaki Diyarbakır'da anneleri ölen 7 kirpi yavrusunun sütle beslenmesinin kendisini çok etkilediğini belirten Sucoğlu, "Engelli basketbolcunun sevinci" başlıklı fotoğrafta ise engelli sporcunun yaşadığı sevinç ile hayata tutunma duygusunu gördüğünü ve etkilendiğini kaydetti.

Sucuoğlu, "Ciğerlerimiz yandı" fotoğrafının da önemli olduğuna işaret ederek, ana vatan Türkiye ve dünyada birçok ormanın yandığının ve bunun kendisini çok üzdüğünün altını çizdi.

Başbakan Sucuoğlu, "Yeşilin yanması, ağacın yanmasıyla birlikte oradaki doğanın, hayvanın ve çevrenin yok olmasıdır. Bunun tekrardan eski hale getirilmesi uzun yıllar ister. İnşallah 2022'de çok güzel, yüz güldürücü fotoğrafları seçme imkanımız olur. Çalışmalarından dolayı sizleri (AA çalışanları) tebrik ederim. AA'nın yılın fotoğrafları 2021'i tam olarak yansıtıyor." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Kıbrıs Güncel Haberler Son Dakika

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı? Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 15-16 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title