Haberler

Son dakika haber | Ürdün Kralı ile Almanya Savunma Bakanı, terörle mücadele ve bölgesel konuları görüştü

Güncelleme:

Son dakika haber... Ürdün Kralı 2. Abdullah ile Almanya Savunma Bakanı Christine Lambrecht'in, terörle mücadele başta olmak üzere bölgesel ve uluslararası gelişmeleri değerlendirdiği bildirildi.

Ürdün Kralı 2. Abdullah ile Almanya Savunma Bakanı Christine Lambrecht'in, terörle mücadele başta olmak üzere bölgesel ve uluslararası gelişmeleri değerlendirdiği bildirildi.

Kraliyet Divanı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ürdün Kralı Abdullah, ülkeyi ziyaret eden Almanya Savunma Bakanı Lambrecht'i başkent Amman'da kabul etti.

Görüşmede bölgesel ve uluslararası gelişmelerin yanı sıra terörle mücadelede iki ülke arasında iş birliği ve koordinasyon meselesinin ele alındığı kaydedildi.

Savunma alanında iş birliğinin masaya yatırıldığı görüşmede, Kral Abdullah, Almanya ile ülkesi arasında derin ilişkilerin olduğunu vurgulayarak, Berlin ile Amman arasındaki ortaklığın güçlendirilmesini istediğini belirtti.

Almanya Savunma Bakanı Lambrecht, bugün Ürdün Dışişleri Bakanı Eymen es-Safedi'yle de bir araya gelmişti. İkili, Filistin meselesinin yanı sıra Suriye, Yemen ve Libya'daki krizlere çözüm çabalarını görüşmüştü.

Ürdün Kralı Abdullah ile Almanya Başbakanı Olaf Scholz, 4 Ocak'ta yaptığı telefon görüşmesinde, Filistin meselesi başta olmak üzere bölgedeki krizlere siyasi çözüm bulma çabalarını ele almıştı.

Kral Abdullah, 27 Ekim 2021'de de Almanya'ya resmi bir ziyaret gerçekleştirerek dönemin Başbakanı Angela Merkel'le bir araya gelmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Annegret Kramp-Karrenbauer Ürdün Kralı Abdullah Togo Cumhuriyeti Ürdün Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title