Haberler

Son dakika haber | İSTANBUL-BAYRAMPAŞA'DA TAKSİ İLE 2 MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 1 ÖLÜ, 2 AĞIR YARALI

Güncelleme:

Son dakika haberi: İstanbul/DHABayrampaşa'da seyir halindeki iki motosiklet caddeye dönüş yapan bir taksi ile çarpıştı.

İstanbul/DHA

Bayrampaşa'da seyir halindeki iki motosiklet caddeye dönüş yapan bir taksi ile çarpıştı. Kaza sonucu iki motosiklette bulunan 3 kişiden birisi hayatını kaybederken, kardeş oldukları öğrenilen diğer iki kişiden birisinin de bacağı bilek kısmından koptu.

Kaza Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi'nde dün akşam saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, plakaları alınamayan iki motosiklet Akpınar Caddesinden Otogar istikametine doğru giderken henüz bilinmeyen bir nedenle Barış Sokak'tan Akpınar Caddesi'ne dönüş yapan 34 THF 62 plakalı taksi ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle iki motosiklet üzerinde bulunan 3 kişi yola savrularak ağır yaralanırken, bir kişinin bacağı bilek kısmından koptu. Taksi sürücüsü de kaza da hafif şekilde yaralandı. Çevredeki vatandaşlar bir yandan yardıma koşarken, diğer yandan da durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri iki motosiklette bulunan Serhat Elagöz (19), Özgür Aysal (21) ve Şehmus Aysal'a (19) ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Kaza sırasında bacağı bilek kısmından kopan Özgür Aysal, Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, kardeşi Şehmus Aysal ise Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri de olay yerinde önlem aldı. Kaza sonrası Bayrampaşa'da özel bir hastaneye kaldırılan Serhat Elagöz ise yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kaza sonrası taksi sürücüsünün olay yerinden kaçtığı iddia edildi. Kazaya karışan taksi ve iki motosiklet olay yerinden kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaza sonrası yaşananlar bir vatandaşın çektiği cep telefonu görüntülerine yansıdı. Görüntülerde kaza sonrası olay yerinin savaş alanına döndüğü görülüyor. Görüntülerin devamında ise yaralının yakınlarından olduğu düşünülen bir kişinin olay yerine gelerek "Nerede" diye bağırdığı duyulurken, sağlık ekiplerinin de yaralılara müdahale için bulunduğu görülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bayrampaşa İstanbul Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title