Haberler

Somali'deki Kamplarda Bulaşıcı Hastalık Endişesi

Güncelleme:

Somali'de sağanak yağışların ardından başkent Mogadişu'daki mülteci kampları ve gelir seviyesi düşük semtlerde bulaşıcı hastalıkların yayılmasından endişe ediliyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kelmes Mülteci Kampı- Kampta yaşayan Nefise Muhammed Ali ile röportaj- Benedir Hastanesi'nde tedavi gören Somaliler - Tedavi edilen Somalili çocuklar- Rahatsızlanan kızının başında bekleyen Farton Ahmed Yelhu ile röportaj- Benedir Hastanesi'nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Muhammed Muhtar ile röportaj- Tedavi altına alınan çocuklar Somali'nin güney bölgelerini etkisi altına alan sağanak yağışların ardından başkent Mogadişu'daki mülteci kampları ve gelir seviyesi düşük semtlerde bulaşıcı hastalıkların yayılmasından endişe ediliyor. Başkent Mogadişu'nun kırsalında yer alan Kelmes Mülteci Kampı'ndaki sığınmacılar, son günlerde ülkenin güney bölgelerini etkisi altına alan sağanak yağışlar nedeniyle bulaşıcı hastalık riskiyle karşı karşıya. Kampta kanalizasyon sistemi bulunmuyor ve bölgeye gönderilen insani yardımların miktarındaki azalma sebebiyle insanlar çok zor şartlarda hayatlarını idame ettirmeye çalışıyorlar.

Kaynak: AA / Güncel

Muhammed Ali Mogadişu Somali Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title