Haberler

Soma'da İşçi Yakınları Umutla Hastane Bahçesinde Bekliyor

Manisa’nın Soma ilçesinde maden işçilerinin yakınları, Soma Devlet Hastanesi’nde işçilerden haber alabilmek için bekliyor.

Manisa'nın Soma ilçesinde maden işçilerinin yakınları, Soma Devlet Hastanesi'nde işçilerden haber alabilmek için bekliyor.

Soma'da 245 kişinin hayatını kaybettiği maden ocağında kalan işçileri kurtarma çalışmaları devam ederken, Soma Devlet Hastanesi bahçesinde bekleyen işçi yakınları gelecek umutlu haberleri bekliyor. Kundakta akrabalarının kucağında her şeyden habersiz uyuyan 4 aylık Ulaş bebeğin babası 25 yaşındaki Uğur Çolak'tan ise hala haber alınmadı. Merak içinde hastaneye koşan Çolak'ın ailesi, umutlu bekleyişlerini sürdürüyor.

Patlamanın olduğu saatten itibaren hastaneye akın eden ve bahçeye serdikleri battaniyelerin üzerinde merakla bekleyen bazı işçi yakınları, "Dünden beri bekliyoruz çocuklarla. Hiçbir bilgiye ulaşamadık. İyi olup olmadıklarını bilmiyoruz. Kayıp, ne olduğunu bilen bile yok. Haber bile alamadık. Beklemekten başka çaremiz yok" dediler. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Soma Devlet Hastanesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title