Haberler

Skechers Tutkunlarına Müjde

Güncelleme:

Amerika ve Avrupa'nın en çok tercih edilen ayakkabı markalarından biri Skechers, Cevahir AVM. Shumix mağazasında yerini aldı.

Skechers tutkunlarına müjde! Amerika ve Avrupa'nın en çok tercih edilen ayakkabı markalarından biri Skechers, Cevahir Avm. Shumix mağazasında yerini aldı. Dünyaca ünlü yıldızların tercih ettiği, hem Amerika hem de Avrupa'da fitness, yürüyüş, çocuk, günlük spor, bot gibi farklı katogorileri olan Skeckers ayakkabıları, özellikle daha çok kalori yakmaya, kas aktivititesini arttırmaya, vücudu şekle sokmaya yardımcı olan tasarımlı "Shape-Ups" serisi ile tüm dünyanın ilgi odağı oldu.

Cevahir Avm. Shumix mağazası ise; Skechers'ın birçok farklı modelini sizlerle buluşturuyor. Skechers Shape - Up XT ile attığınız her adım sizi daha da inceltiyor.

Shumix ile ulaşılabilir stil, ayrıcalık ve tüm dünya markaları her daim ayağınızda… Cevahir AVM Shumix mağazasında; Lacoste, Birkenstock, Converse, Onitsuka Tiger, U.S. Polo, New Balance, Pierre Cardin, Diesel, Dexter, Merrell, Superga, Skechers, Sebago, KEDS, camel active, Mountain Walk, Travel Soft 24 HS, Marina Mania ve Tyler, Shumix markaları size daha da yakın.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title