Haberler

Sgk: Biyometrik Kimlik Doğrulama Sistemine İlişkin Nihai Karar Bekleniyor

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı biyometrik kimlik doğrulama sistemine ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı biyometrik kimlik doğrulama sistemine ilişkin yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, "Kurumumuzca, Danıştay Onbeşinci Dairesince Biyometrik Kimlik Doğrulama Sisteminin uygulamasına yönelik olarak verilmiş olan yürütmeyi durdurma kararından sonra, Anayasa Mahkemesinin vermiş olduğu karara istinaden Danıştay Onbeşinci Dairesince verilecek olan uygulamaya ilişkin nihai karar beklenmekte olup, karar Kurumumuzca alındıktan sonra uygulama ile ilgili bilgilendirmeler yapılmaya devam edilecektir" denildi.

devam etmekte olduğu, uygulamaya ilişkin değişikliklerin en kısa zamanda duyurulacağı bildirilmiştir. Kurumumuzca, Danıştay Onbeşinci Dairesince Biyometrik Kimlik Doğrulama Sisteminin uygulamasına yönelik olarak verilmiş olan yürütmeyi durdurma kararından sonra, Anayasa Mahkemesinin vermiş olduğu karara istinaden Danıştay Onbeşinci Dairesince verilecek olan uygulamaya ilişkin nihai karar beklenmekte olup, karar Kurumumuzca alındıktan sonra uygulama ile ilgili bilgilendirmeler yapılmaya devam edilecektir" ifadelerine yer verildi. - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sosyal Güvenlik Kurumu Danıştay Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title