Haberler

Selman Hasan Arslan Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde CHP BALIKESİR EDREMİT belediye başkan adayı olan Selman Hasan Arslan isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde CHP BALIKESİR EDREMİT belediye başkan adayı olan Selman Hasan Arslan isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. BALIKESİR EDREMİT ilçesinde toplam 7 aday ile yarışan Selman Hasan Arslan isimli CHP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde CHP BALIKESİR EDREMİT adayı Selman Hasan Arslan kimdir? CHP BALIKESİR EDREMİT adayı Selman Hasan Arslan yüzde kaç oy aldı?

Selman Hasan Arslan Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde CHP BALIKESİR EDREMİT belediye başkan adayı olarak gösterilen Selman Hasan Arslan EDREMİT ilçesinde % 45,71 oranında oy almıştır. EDREMİT ilçesinde % 45,71 oranında oy olan Selman Hasan Arslan adlı CHP adayı toplamda 41.662 adet oy sayısına ulaştı.

Selman Hasan Arslan Kimdir?

Selman Hasan Arslan seçim sonuçları

Selman Hasan Arslan, 1957 yılında Edremit/Mehmetalan'da dünyaya geldi. İlkokulu Mehmetalan İlkokulunda, orta ve liseyi Edremit Lisesinde tamamlayan Arslan, 1975 yılında Bursa İktisadi ve Ticari İlimler Akademisine bağlı Balıkesir İşletmecilik ve Turizm Yüksek Okuluna girdi..
1979 yılında dereceyle mezun olan Arslan, 1983 yılından beri, serbest muhasebeci mali müşavir olarak Edremit'te çalışmakta.
Evli ve 2 çocuk babasıdır.
Selman Hasan Arslan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHP Balıkesir Edremit Belediye Başkan adayıdır.

BALIKESİR EDREMİT ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title