Haberler

Şehit Er Bide Son Yolculuğuna Uğurlandı

Tokat'ın Reşadiye İlçesindeki Terörist Saldırı Sonucu Şehit Olan 7 Askerden Ordulu Jandarma Er Kemal Bide'nin (21) Cenazesi, Ordu'nun Akkuş İlçesinde Törenle Toprağa Verildi.

Tokat'ın Reşadiye ilçesindeki terörist saldırı sonucu şehit olan 7 askerden Ordulu Jandarma Er Kemal Bide'nin (21) cenazesi, Ordu'nun Akkuş ilçesinde törenle toprağa verildi.

Şehit Er Bide'nin cenazesi, Tokat'tan karayolu ile Akkuş ilçesi Çayıralan beldesine getirildi. Çayıralan Merkez Cami önünde düzenlenen törene, şehit askerin ailesi ve yakınlarının yanısıra Ordu Valisi Orhan Düzgün, Samsun Garnizon Komutanı Tümgeneral Ömer Bayraklı ve Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Erhan Güder ile vatandaşlar katıldı.

Ordu Jandarma Komutanı Jandarma Albay Celal Çürek, törende yaptığı konuşmada, ''Bu topraklar uğruna şehit olacak Mehmetçikler olduğu sürece bu bayrak ebediyen bu topraklar üzerinde dalgalanacak'' dedi. Albay Çürek, ülkeyi bölmek isteyenlerin asla emellerine ulaşamayacaklarını da ifade etti.

Kılınan cenaze namazının ardından Şehit Er Bide'nin naaşı Belalan Mahallesi Mezarlığındaki aile kabristanlığına defnedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

title