Haberler

Şehit Annesinden Vali Özçimen'e Teşekkür Ziyareti

Güncelleme:

"Gazilerimizin Örnek Hayatı Projesi" kapsamında Şehit ailesi ve gazilerin öğrencilerle buluşması devam ediyor. İ

zzet Baysal Anadolu Lisesi'nde yapılan program sonrası Şehit Annesi İfaket Konuk, Vali İbrahim Özçimen'i makamında ziyaret ederek, kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Şehit J.Er İsmail Konuk'un annesi İfaket Konuk "Gazilerimizin Örnek Hayatı Projesi" için Vali Özçimen'e yaptığı teşekkür ziyaretinde "Böyle bir proje içinde yer almaktan dolayı çok mutluyum. Bu yüzden size teşekkür etmeye geldim. Benim oğlum şehit olalı 19 yıl oldu. Daha önceleri de bizlere ilgi ve alaka gösteriyorlardı. Ancak siz geldikten sonra bu ilgi ve alaka kat be kat arttı. Önemli yerlerde kabul görüyoruz, önemseniyoruz, insanların içine çıkarılarak bizleri onurlandırmanız bizi çok mutlu ediyor. Bizleri hiç yalnız bırakmıyorsunuz, devamlı bizler ile ilgileniyorsunuz. Allah sizden razı olsun. Allah Devletimize zeval vermesin." dedi.

Şehidine, gazisine sahip çıkan devletin her zaman daha kuvvetli olacağını belirten Vali Özçimen, duygulu anlar yaşayan şehit annesine, "Bu bizim asli görevlerimiz arasında yer almaktadır. Ben bu görevi asla ihmal etmeme ve gerekenleri yapma konusunda gerek Şehit ve Gaziler Müdürlüğümüze, gerekse diğer müdürlüklerimize talimatlar vererek Şehit yakınları ve Gazilerimize gereken önemin gösterilmesini istedim. Bizler de Sosyal Devlet anlayışı içinde bu kahramanlarımızın uğruna öldükleri, kolunu, kanadını verdikleri bu değerlere ve yakınlarına sahip çıkacağız" dedi.

[resim3]

Ziyaret esnasında Vali İbrahim Özçimen şehit annesine İfaket Konuk'a şehit oğlunun anısına dikmesi için bir çam fidanı hediye etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Özçimen İsmail Konuk Güncel Haberler

title