Haberler

Sarıyer ve Türk Futbolunun Unutulmaz İsimlerinden Eyüp Odabaşı Toprağa Verildi

İstanbul / DHA Fenerbahçe, Trabzonspor ve Karabükspor'da top koşturan, Sarıyer'de efsaneleşen ve bu külüpte Genel Kaptanlık yaparken büyük başarılara imza atıp şampiyonluklar yaşayan Eyüp Odabaşı, Sarıyer Merkez Camii'nde kılınan öğle namazından sonra Garipçe Aile mezarlığında toprağa verildi.

İstanbul / DHA

Fenerbahçe, Trabzonspor ve Karabükspor'da top koşturan, Sarıyer'de efsaneleşen ve bu külüpte Genel Kaptanlık yaparken büyük başarılara imza atıp şampiyonluklar yaşayan Eyüp Odabaşı, Sarıyer Merkez Camii'nde kılınan öğle namazından sonra Garipçe Aile mezarlığında toprağa verildi. Eyüp Odabaşı'nın cenaze törenine, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, TFF yönetim kurulu üyelerinden Hüsnü Güreli, Ali Düşmez, Galatasaray camiasından Ergun Gürsoy, Ali Gürsoy ve Ali Yavaş, Fenerbahçe'den Cemil Turan, Ogün Altıparmak, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, kulüp başkanları, döneminin futbolcu arkadaşları, yüzlerce dostları ve seveni katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fenerbahçe İstanbul Sarıyer Eyüp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title