Haberler

Sapancaspor Seriye Taktı: 1-0

Güncelleme:

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Sapancaspor, Bursa temsilcisi Nilüfer Erdemlispor'u 1-0 yenerek, son 3 haftada 9 puanı hanesine yazdırdı.

Temsilcimiz düşmeme mücadelesinde rakibi olan Adapazarıspor ile arasındaki puan farkını 2'ye düşürmeyi başardı.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 11'nci Grup'ta mücadele eden Sapancaspor, ligin 21'nci haftasında sahasında Bursa temsilcisi Nilüfer Erdemlispor A.Ş.'yi konuk etti. Bu karşılaşmaya kadar oynadığı 2 karşılaşmayı da kazanmayı bilen temsilcimiz, Nilüfer Erdemlispor karşısına da mutlak galibiyet parolasıyla çıktı.

İstanbul Bölgesi Hakemi Burak Kapla'nın başlama vuruşuyla oyuna başlayan Yeşil-Beyazlılar, daha ilk dakikadan itibaren oyunda üstünlüğü ele geçirdi. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleye akın eden temsilcimiz, 29'ncu dakikada soldan Mustafa İmancı zarif çalımlarla rakip cezaalanı köşesine indi. Mustafa İmancı'nın cezaalanı üzerine kestiği topa Aykut çok sert vurarak topu kalecinin bakışları arasında Nilüfer Erdemlispor ağlarına gönderdi, 1-0.

Golden sonra sağanak yağıştan dolayı ağırlaşan sahada daha kontrollü oyun sergileyen temsilcimiz, ilk yarıyı 1-0 üstünlükle kapattı. Nilüfer Erdemlisporlu oyuncuların santra vuruşuyla başlayan ikinci yarıda da ekibimiz, zaman zaman şiddetli yağan yağmurunda etkisiyle oyunu kendi yarıalanında kabul ederek, kontra ataklarla Kaan ve Mustafa İmancı ile rakip kalede gol aradı.

50'nci dakikada Sapancaspor Kamil ile mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Bu dakikada Yavuz'un soldan kullandığı serbest atışta rakip cezaalanı içinde Kamil çok yükseldi ve kafayı vurdu, top yan direkten geri döndü, dönen topu forvet oyuncularımız tamamlayamayınca mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadık.

Yeşil-Beyazlılar, 70'nci dakikadan sonra galibiyeti korumak ve bir kaza golü yememek adına geriye çekilince rakip Bursa temsilcisi kalemizde gol pozisyonları bulmaya başladı. 76'ncı dakikada Emre'nin kullandığı serbest atışta sağ alt köşeden filelere gitmekte olan topu kalecimiz İlker muhteşem bir refleksle çeldi, rakip oyuncular tamamladı, İlker ikinci hamlesini de yaparak mutlak bir golü önledi.

Dakikalar 79'u gösterdiğinde kalecimiz İlker bir kez daha sahneye çıktı ve kalesini adeta gole kapattı. Bu dakikada, sağ kanattan Ramaza2In kullandığı köşe atışında kale önünde Ömer'in ters vuruşunda top filelere gitmek üzereyken İlker, muhteşem refleksle topu kornere çelmeyi başardı.

82'nci dakikada sağ kanattan Yavuz ve Mustafa İmancı ver kaçında topla son olarak buluşan Yavuz, 6 pas köşesine kadar indi, sert vuruşunda kaleci Enescan topu kornere tokatladı.

86'ncı dakikada Yavuz çalımlarla rakip cezaalanına soldan girdi 6 pas köşesinden topu Eymen'e çıkarttı, son anda defans oyuncuları araya girerek gole izin vermedi.

Karşılaşmada başka gol olmayınca, temsilcimiz sahadan 1-0 galip ayrılmayı başardı. Sapancaspor, Adapazarıspor ve Bursa Kestel Belediyespor'un ardından Nilüfer Erdemlispor'u da yenerek 3'te 3 yapmayı başararak son 3 haftada 9 puan elde etti. Temsilcimiz bu sonuçla deplasmanda İnegöl Kurtuluşspor'a 6-1 yenilen Adapazarıspor ile puan farkını 2'ye düşürdü.

Karşılaşmanın ardından Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, soyunma odasına giderek oyuncu, teknik heyet ve yönetimi tebrik etti. Başkan Yılmazer, burada oyuncalara yaptığı konuşmada "Diriliş mücadelenizde sonuna kadar yanınızdayız" diyerek desteğini ifade etti. Ayrıca Yılmazer, galibiyetin ardından futbolcu ve teknik heyete Özkum Park Tesisleri'nde yemek verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Aydın Yılmazer İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title