Haberler

Samsun'da akülü engelli aracı ve tekerlekli sandalye dağıtımı

Güncelleme:

Samsun'da Türkiye Beyazay Derneği ve Hasene Sosyal Yardımlaşma Derneğince 26 akülü engelli aracı ve 100 tekerlekli sandalye engeli bireylere dağıtıldı.

Samsun'da Türkiye Beyazay Derneği ve Hasene Sosyal Yardımlaşma Derneğince 26 akülü engelli aracı ve 100 tekerlekli sandalye engeli bireylere dağıtıldı.

Atakum ilçesi Kurupelit Yat Limanı çevresinde düzenlenen programda kent merkezi ve ilçelerden belirlenen engelli bireylere akülü engelli araçları ve tekerlekli sandalyeleri verildi.

Vali Zülkif Dağlı, programda yaptığı konuşmada, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıracak, sorunlarını çözecek her alanda başarı sağlamalarının önünü açacak tüm çalışmalarda yer aldıklarını söyledi.

Dağlı, "Kendileri Hollanda'da yaşamalarına rağmen kalpleri, ülkeleri ve hemşehrileriyle birlikte atan ve bu konuda sorumluluk hisseden hayırsever iş insanlarımızın katkılarıyla temin edilen 26 adet akülü engelli aracı ve 100 adet tekerlekli sandalyeyi Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz tarafından tespit edilen engelli vatandaşlarımıza teslim etmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Organizasyonda emeği geçen sivil toplum kuruluşlarına ve hayırseverlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tekerlekli sandalye ve akülü arabaların engelli vatandaşlarımız ve ailelerimiz için hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva ise tekerlekli sandalyeleri ve akülü engelli araçları bağışlayan kişilere teşekkür etti.

Programa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nihat Soğuk, Atakum Milli Eğtim Müdürü İrfan Yetik, Hasene Sosyal Yardımlaşma Derneği Genel Müdürü Ömer Söyleyenoğlu, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kurupelit Samsun Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title