Haberler

Şambrelle Kayak

Erzurum'da Kayak ve Snowboard Keyfine Alternatif Şimdi de Şambrelli Jet Ski Sörfü Başladı. Jet Ski'nin Arkasına Takılan Şambrele Binen Turistler, Kaymanın Tadını Çıkarıyor.

Erzurum'da kayak ve snowboard keyfine alternatif şimdi de şambrelli jet ski sörfü başladı. Jet ski'nin arkasına takılan şambrele binen turistler, kaymanın tadını çıkarıyor.

Avrupa'nın en iyi pistlerinden birine sahip olan Palandöken Kayak Merkezi yarı yıl tatili öncesi dolup taşarken, kayak, kızak ve snowboard keyfinin yanı sıra şimdi de şambrelli jet skı sörfü başladı. Özellikle Rus turistler şambrelli jet ski sörfüne yoğun ilgi gösteriyor. Palandöken'in geniş kayak pistinde şambrelle kaymanın ve sörf yapmanın oldukça mutluluk verici olduğunu ifade eden turistler, herkesin bu yeni zevki tatmasını tavsiye ettiklerini belirtti.

Palandöken'de bazı kayakçılar da, atlı kızak ve sıpaya binerek tur attı. Zirveye çıkmak için gondollift ve telesiyeje binmektense atlı kızak ve sıpayla çıktılarını belirten kayakçılar, "Palandöken'de bin bir türlü alternatif var. Sürekli yukarı çıkmak için mekanik aletlere binmektense canlı canlı taşıyıcılar var. Hem kayak hem de atlı kızak ve sıpa keyfi yaşıyoruz" dedi.

(AA-İRT-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title