Haberler

Sadri Şener'in Ameliyatı Başarılı Geçti, Süleyman Seba'nın Tedavisi Devam Ediyor

Acıbadem Fulya Hastanesi Başhekimi Doç.Dr...

Acıbadem Fulya Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Reha Baran, 19 Ekim 2012 Cuma günü Acıbadem Fulya Hastanesi Acil Servisi'ne gelen Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in sağlık durumuyla ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Başhekim Doç. Dr. Reha Baran, Süleyman Seba'nın sağlık durumuyla ilgili şunları söyledi Sayın Süleyman Seba'nın detaylı olarak saglık tetkiklerini yaptık. Düşme nedeniyle herhangi bir problem oluşup oluşmadığına yönelik incelemelerden sonra yeni gelişen bir sorun olmadığını gördük. Ancak yaptığımız testlerde enfeksiyon parametreleri biraz yüksekti. Bu durum, gribal bir enfeksiyon veya soğuk algınlığından da kaynaklanabilir. Bu açıdan da çeşitli testler yapmaya devam ediyoruz. Kendisine antibiyotik tedavisi uygulayacağız. Tedavinin daha kolay yapılabilmesi için birkaç gün daha kalmasını istedik. Şu anda genel durum iyi, herkesle konuşabiliyor.

SADRİ ŞENER PAZARTESİ GÜNÜ TABURCU OLACAK

Doç. Dr. Reha Baran, düşme sonucu sağ Quadriceps tendonu diz kapağı kemiğine yapıştığı yerden kopan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in ameliyatının ise başarılı geçtiğini belirterek şunları söyledi Sayın Sadri Şener'in, düşme sonrası daha önce problemi bulunan bir kasında bir tendon yırtığı oluşmuş. Kendisini muayene eden Acıbadem Fulya Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Ömer Faruk Taşer, bu kas tendonu yırtığının ancak ameliyatla düzelmesi mümkün olabileceği için bugün kendisini ameliyat etti. Bir saat süren ameliyat başarılı geçti. Sadri Şener'i 22 Ekim 2012 Pazartesi günü taburcu etmeyi planlıyoruz.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Seba Trabzonspor Sadri Şener Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title