Haberler

Roman Dernekleri Aşure Dağıttı

Güncelleme:

Başkan Vekili Şeker Ve Genel Sekreter Yardımcısı Büyükakın, Kireç Ocakları Roman Derneği'nin Düzenlediği Aşure Dağıtım Etkinliğine Katıldı

Kocaeli Romanlar Federasyonu'na bağlı dernekler Muharrem Ay'ı nedeniyle aşure dağıtımı gerçekleştirdi. Kireç Ocakları Roman Derneği önünde gerçekleştirilen aşure dağıtımına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İlyas Şeker, Genel Sekreter Yardımcısı Tahir Büyükakın ve Kireç Ocakları Dernek Başkanı Faruk Soydan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Büyükşehir'e Teşekkür

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği aşure dağıtımında konuşan Kireç Ocakları Dernek Başkanı Faruk Soydan, katkılarından dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Aşurenin kültürümüzde çok önemli bir yerinin olduğunu söyleyen Başkan Soydan her yıl geleneksel olarak aşure dağıtımı gerçekleştirdiklerini belirtti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İlyas Şeker ise vatandaşların Muharrem ayını kutladığını söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title