Haberler

Pusu cinayetine gözaltı sayısı 4'e yükseldi

Güncelleme:

Denizli'nin Serinhisar ilçesinde Kemal Akköse'nin kar maskeli saldırgan tarafından öldürülmesiyle ilgili olarak şüpheli babanın ardından eski eşi ve 2 kardeşi daha gözaltına alındı.

Pusu cinayetine gözaltı sayısı 4'e yükseldi

Şüpheli babanın ardından eski eşi ve 2 kardeşi daha gözaltına alındı

DENİZLİ - Denizli'nin Serinhisar ilçesinde dün sabah saatlerinde işe gitmek için aracına binmek üzere olan Kemal Akköse'nin kar maskeli saldırgan tarafından 3 el ateş edilerek öldürüldüğü cinayetle ilgili olarak geçen yıl kuyu cinayetinde ölen gencin babasının ardından annesi ve 2 amcası daha gözaltına alındı.

Serinhisar ilçesine bağlı Aşağı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, leblebicide çalışan Kemal Akköse (25), işe gitmek için evden ayrılıp aracına bindiği sırada yanına yaklaşan kar maskeli bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Evinin önünde tüfekle 3 el ateş edilen Kemal Akköse, olay yerinde hayatını kaybetti.

Kar maskeli saldırı sonucu hayatını kaybeden Kemal Akköse'nin, geçen yıl 17 yaşındaki İsmail Yalçın ve 19 yaşındaki Hasan Akköse'nin öldürülüp kuyuya atıldığı cinayetinin faili olarak tutuklu bulunan ve hakkında "Tasarlayarak kasten öldürme" suçundan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açılan Mustafa Akköse'nin kardeşi olduğu öğrenildi. Otopsi işlemleri tamamlanan Kemal Akköse'nin, cezaevindeki kardeşinin izin işlemlerinin tamamlanmasının ardından son yolculuğuna uğurlanacağı ifade edildi.

Annenin intikam paylaşımları ortaya çıktı

Saldırganın yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatan güvenlik güçleri, geçen yıl ölen Hasan Akköse'nin babası Y.A.'yı şüpheli olarak gözaltına aldı. Cinayeti çok yönlü olarak araştıran güvenlik güçleri, olaydan saatler önce "Söz intikamını alıcam kuzum" ve "Biz bize yapılanı unutmayız" şeklinde paylaşım yapan anne A.K. ile eski kocasının kardeşleri İ.A. ve B.A.'yı gözaltına aldı. Gözaltındaki şüphelilerin ifade işlemlerinin devam ettiği, ailenin diğer fertlerinin ise tedbir amaçlı koruma altına alındıkları öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Serinhisar Denizli kar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title