Haberler

Prof. Devrim Erbil ile 'Bodrum Sanat Günleri' Başlıyor

Güncelleme:

BODRUMART 2013 Bodrum Sanat Günleri kapsamında "MAVİ" temasını kullanarak Ressam PROF DEVRİM ERBİL eşliğinde workshop çalışması ile tüm sanatçılarını bir araya getiriyor.

BODRUMART ( Bodrum Sanat ve Kültür Derneği) 2013 Bodrum Sanat Günleri kapsamında "MAVİ" temasını kullanarak Ressam PROF DEVRİM ERBİL eşliğinde workshop çalışması ile tüm sanatçılarını bir araya getiriyor.

BODRUMART (Bodrum Sanat ve Kültür Derneği) 'ın bu yıl ikincisini düzenlediği ve 11 Ekim - 21 Ekim tarihleri arasında Bodrum TRAFO Hakan Aykan (Kültür ve Sanat Merkezi)'da yapılacak etkinlikte Bodrum da yaşayan sanatçılar "MAVİ" konulu sanat yapıtlarının yanı sıra Ressam Prof Devrim Erbil ile yapacakları resimleri sergileyecekler.

BODRUMART (Bodrum Sanat ve Kültür Derneği), bir marka isim olarak gelişen ve bugün uluslararası alanda ilgi gören Bodrum' da sanata katkı sağlamak amacı ile birlikte sergiyi ziyaret edecek sanatseverlere görsel bir şölen sunmayı hedefliyor. BODRUMART (Bodrum Sanat ve Kültür Derneği)'ın Çağdaş Türk sanatını sanatseverler ile paylaşmalarına ortam sağlamak amacı ile düzenlediği "Bodrum Sanat Günleri"nde katılımcılar Ressam PROF DEVRİM ERBİL ile birlikte workshop çalışması yapacaklar. Ve yaptıkları sanat eserlerini sergileme imkanı bulacaklar.

Bodrum' da yaşayan yerel sanatçı ve sanatseverlerden oluşan BODRUMART öncülüğünde düzenlenen etkinliğe, Onur Kurulu olarak da bulunan Ferruh Başağa, İlhan Berk, Ali Atmaca, Yavuz Tanyeli, Turan Erol, Mustafa Altıntaş, Müfit Karzek'in de birer tablosu sergilenecek. Sergi 11 ekim - 21 ekim arasında Bodrum TRAFO Hakan Aykan (Kültür ve Sanat merkezi)' da ziyaret edilebilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bodrum Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title