Haberler

Poupon Music Club'ta Canlı Müzik Keyfi

Güncelleme:

'Taste the Music with Poupon' başladı.

Bebek Kitchenette'in 2. katında hizmet veren İstanbul'un yeni Music Club'ı Poupon, pazartesi hariç haftanın her günü, canlı müzik performanslarına sahne olmaya devam ediyor. Türkiye'de caz müziğin önde gelen isimlerinin Poupon'da tüm hafta boyunca müzik severlerle buluştuğu 'Taste the Music with Poupon', Çarşamba günleri Dolunay Obruk Band, Perşembe günleri Caz'ın duayeni Neşet Ruacan Band, Cuma günleri Melis Sökmen Band ve her pazar 17:00'den itibaren 'Open Mic. Jam Session'larıyla birbirinden değerli caz sanatçılarına ev sahipliği yapıyor.

Yeni sezonda konuklarını yepyeni bir konseptle karşılayan Poupon Music Club'da caz müzik severler için canlı performanslar tüm hafta devam ediyor. Caz müziğin önde gelen isimlerinin Poupon'da tüm hafta boyunca müzik severlerle buluştuğu 'Taste the Music with Poupon', Çarşamba günleri Dolunay Obruk Band, Perşembe günleri Caz'ın duayeni Neşet Ruacan Band, Cuma günleri Melis Sökmen Band ve her pazar 17:00'den itibaren 'Open Mic. Jam Session'larıyla birbirinden değerli caz sanatçılarını ağırlıyor.

'Taste the Musıc with Poupon'da sahne alan sanatçılar arasında İmer Demirer, Nilüfer Verdi, Deniz Dündar, Yahya Dai, Luis Ernesto Gomez, Uraz Kıvaner, Engin Recepoğulları, Ferit Odman, Ozan Musluoğlu, Çağrı Sertel, Ediz Hafızoğlu, Evrim Özsuca, Hakan Çimenot, Aysun Sökmen ve daha bir çok isim de yer alıyor. Poupon sahnesi 23 Mart akşamı ise cazın genç sesi Selen Beytekin'in performansına ev sahipliği yapacak.

Bebek Kitchenette'in 2. katında Music Club olarak hizmet veren Poupon, iyi müzik ve benzersiz lezzetlerle rahat bir ortamda bir araya gelmek isteyen herkesin alternatif buluşma noktası olmayı sürdürüyor. Yeni sezonda birbirinden güzel caz performanslarının yanı sıra DJ partileriyle farklı eğlence arayanlara kapılarını açacak olan Poupon süpriz müzisyenlerin performansına sahne oluyor. Tapas menüsü eşliğinde 'Jazzy Lazy Sunday' ve akşamüstü devam eden Open Mic. Jam Session'larıyla Pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya aday.

Muhteşem boğaz manzarası, özel terası ve seçkin tapas menüsü ile akşam 17:00'den itibaren hizmet veren Poupon'da, Pazartesi hariç Salı-Cumartesi 17:00 – 02:00, Pazar ise 15.00 – 02.00 saatleri arasında partiler ve sürpriz lounge etkinlikleri, iş çıkışı keyifli saatler geçirmek isteyenleri bekliyor. Canlı Performans öncesi ve sonrasında Resident DJ Burçin eşliğinde kaliteli müziği benzersiz lezzetler eşliğinde sunuyor. Poupon ayrıca Pazar günleri Open Mic. Jam Session'larına House Band'a eşlik etmek isteyen müzisyen ve sanatçı dostlarını sahne almaya davet ediyor.

Güzel müzik eşliğinde sevdikleriyle bir araya gelmek isteyenlerin yeni adresi Poupon Music Club'ta yerli ve yabancı müzisyenlerin sahne aldığı canlı müzik geceleri, müzik severlerin yeni alışkanlığı olacak. Renkli ve sıcak dekorasyonuyla konuklarına evinde gibi hissettirmeyi amaçlayan Poupon Music Club'ta yeni dönemde Dicle Başaran'ın direktörlüğünde düzenlenecek canlı performanslar ve etkinlikler, İstanbulluların alternatif kaliteli eğlence arayışlarına cevap verecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Türkiye Bebek Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title