Haberler

Peker Kardeşler Bir Kez Daha Gönülleri Fethetti

Güncelleme:

Karaman Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında sahne alan ezgi müziğin güçlü sesleri Fatih Soylu, Celalettin Ada ve Sedat Uçan, Aktekke Kent Meydanı'nda güzel bir gece yaşattı.

Peygamberimiz için seslendirdiği ilahilerle ülkemizde beğeni ile dinlenen ünlü Sanatçı Sedat Uçan, Karamanlıların sevdiği ilahileri seslendirdi. Yine 'Sultanım' isimli kasidesiyle yüreklerde taht kuran sanatçı Celaleddin Ada programa farklı bir renk katarken, Fatih Soylu ise âlemlerin efendisine ithâfen kasideler seslendirerek adeta dinleyicilerin gönül pasını sildi.

Ramazan ayında hemşerilerimizle Ramazanın ruhuna uygun ve farklı programlarda buluştuklarını söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Osman Ünüvar: "On bir ayın sultanı Ramazan'da hemşerilerimizle buluşmaya devam ediyoruz. Her akşam farklı programın yer aldığı etkinliklerimizin konuğu, ünlü sanatçılarımız Sedat Uçan, Celaleddin Ada ve Fatih Soylu oldu. Değerli sanatçılarımız seslendirdiği kaside ve ilahi konseriyle etkinliğimize ayrı bir güzellik kattılar" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sedat Uçan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title