Haberler

Özhaseki, Sosyal Bilimcilerle Buluştu

Güncelleme:

Kilim Sosyal Bilimler Lisesi'nde Bilgi Ve Deneyim Paylaşımında Bulundu

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kilim Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileriyle bilgi ve deneyim paylaşımında bulundu.

Okul Müdürü Mustafa Kışan ve Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Bozkurt'un yanısıra idareciler ve öğretmenlerin de yeraldığı prorgamda okulun pansiyonunda kalan yatılı öğrencilerle biraraya gelen Başkan Özhaseki, çalışma hayatından belediyeciliğe, Kayseri'deki sosyal hayattan liderliğe kadar birçok konuda görüş ve düşüncelerini açıkladı. Başkan Özhaseki, ayrıca öğrencilere çeşitli tavsiyelerde de bulundu.

Okulun müzik grubu tarafından verilen mini konserin ardından kürsüye gelen Başkan Özhaseki, değişim olgusunun önemine değinerek başladığı konuşmasında gittikçe küçülen dünyada şehirlerin birbiriyle yarış halinde olduğunu ifade etti.

"BÜYÜK PROJELERİN GETİRİSİ DE BÜYÜK"

Daha sonra şehircilik ve belediye hizmetleri üzerinde duran Başkan Özhaseki, stadyum, kongre ve spor merkezi gibi büyük tesislerin uluslararası alandaki getirisine dikkat çekerek, "Bunları yapmazsanız, kimse size uluslararası maçları, şampiyonaları vermez.

Böyle olmayınca da şehrinizin ismini duyuramazsınız, sosyal ve sportif hayatına renk katamazsınız ve de ekonomik girdi sağlayamazsınız. Yani büyük tesisler, büyük projeler beraberinde büyük getiriler sağlıyor. Üzerinde önemle durduğumuz Erciyes Kış Turizm Merkezi Projesi de bunlardan birisi. Kayseri'ye ikinci bir Kayseri katacak kadar büyük proje ve inşaatlar hızla ilerliyor" dedi.

Kayseri'deki sosyal hayata dair bir soru üzerine de düşüncelerini aktaran Başkan Özhaseki, son yıllarda sürdürdükleri dolu dolu etkinliklere ilave olarak Anadolu Harikalar Diyarı ve Kaleiçi Kültür Sanat Merkezi ile bu alanda çok büyük bir hamle gerçekleştirmiş olacaklarını ifade etti.

"BELEDİYE TURİZMİ OLUŞTURDU ADETA"

Okul Müdürü Mustafa Kışan da konuşmasında Başkan Özhaseki'nin okullarına kadar gelerek öğrencilerle buluşmasının kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek, "Türkiye'nin en başarılı belediye başkanını olan, ufkuyla ve vizyonuyla Kayseri'ye çokşeyler katan değerli Başkanımızı okulumuzda görmekten mutlu olduk.

Sayı Başkan bir 'Belediye Turizmi' oluşturdu adeta. Şehir dışında gelen misafirlerimiz bir stadyumu bir Kent Müzesi'ni gezibilir miyiz? diye soruyorlar. Böyle bir marka şehir oluşturduğu için biz de gurur duyuyoruz. Kendilerine hem şahsım hem de öğrencilerim adına teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Özhaseki'ye konuşmaların ardından bir öğrenci tarafından hazırlanan ebru çalışması ile okulun yayınlarından oluşan bir set hediye edildi.

Program kapsamında okulu da gezen Başkan Özhaseki, okulun sahip olduğu imkanlar ve ortaya koyduğu sosyal projelerle farkını hissettirdiğini söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title