Haberler

Otomobil Uçuruma Yuvarlandı

Trabzon'un Maçka İlçesi'nde Bu Sabah Meydana Gelen Kazada Bir Otomobil 200 Metrelik Uçuruma Yuvarlandı.

Kaza, Maçka İlçesi Çatak mevkinde saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Ahmet Altuntaş (18) yönetimindeki 61 RC 261 plakalı otomobil, Trabzon yönüne giderken, yolun ıslak ve kaygan olması nedeniyle virajı alamadı. Yoldan çıkarak uçurumdan aşağı doğru gitmeye başlayan araç, daha sonra küçük ağaçlara ve çalılara takılarak hız kaybetti, yoldan yaklaşık 200 metre aşağıda takla atarak durabildi.

Kazanın ardından bilinci açık olan araçtakilerden Havva Altuntaş (18), telefon açarak babası Ergun Altuntaş'a haber verdi. Ergun Altuntaş'ın haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda jandarma sevk edildi. Askerlerin çabası ile araçta bulunan sürücü Ahmet Altuntaş, kardeşleri Yıldıray Altuntaş (19), Havva Altuntaş (18) ile Hasan Şebelek (18) ve Orhan Şafak (18) çıkarılarak ambülanslarla bölgedeki hastanelere gönderildi. Tedavi altına alınan Yıldıray Altuntaş'ın durumunun ağır, diğer yaralıların sağlık durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title