Haberler

Osmangazili Motorcular Tam Gaz

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen 2017 Türkiye Pist Şampiyonası dördüncü ayak yarışları İzmir'de düzenlendi.

Şampiyonada mücadele eden Osmangazi Belediyespor Kulübü sporcuları, elde ettikleri derecelerle takım sıralamasında Bursa'yı birinciliğe taşıdı.

Ülkü Park Yarış Pisti'nde gerçekleştirilen şampiyonada Osmangazi Belediyespor'dan 12, toplamda ise 76 sporcu mücadele etti. Bursa adına yarışan Osmangazi Belediyesi Motorsporları takımından 1000 cc A grubunda Fatih Ahi ikinci olurken, 1000 cc B grubunda yarışan Harun Akgün birinci Fatih Şahin ise ikinciliği elde etti. Bunun yanı sıra 1000 cc C grubunda Kenan Sabun birinci, aynı yarışta Sinan Denkçi ikinci, 600 cc A grubunda İbrahim Yıldız ikinci, 600 cc C grubunda Kerem Uçar birinci, 125 cc grubunda Fazlı Erçelik üçüncülük kürsüsünde yer aldı. Tmf en hızlılar grubunda ise Harun Akgün birinci, İbrahim Yıldız ikinci olarak kürsüye çıkmayı başardı. Takım sıralamasında Bursa'nın birinci olduğu şampiyonada Osmangazili motorcular, elde ettikleri derecelerle büyük bir gurur yaşattı.

Osmangazi Belediyesi Motorsporları Takımı Başantrenörü Fatih Şenhisar ''Bu şampiyonada gösterdiğimiz başarı bizler için çok önemliydi. Bu yarıştan sonra ki tek hedefimiz aynı yarışın devamı olarak 30 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 6. ayak yarışı olacak. 2017 yılı içerisinde yurtiçi ve yurtdışında şampiyonluklar kazanmayı hedefliyoruz'' dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osmangazi Belediyesi İbrahim Yıldız Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title