Haberler

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz'dan Denetim

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, itfaiye daire başkanlığında denetimde bulundu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, itfaiye daire başkanlığında denetimde bulundu.

Yılmaz, İtfaiye Daire Başkanı Adnan Meral'den bilgi aldı.

"İtfaiye erlerimiz, olumsuz bir duruma karşı her an göreve hazırlar" diyen Yılmaz, bütün belediye ekiplerinin acil durumlarda göreve hazır olduklarını söyledi.

Yılmaz,  " Hopa'da meydana gelen sel felaketinde 8 vatandaşın yaşamını yitirmesinin ardından, Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü Ordu il genelinde aşırı yağışlara bağlı olarak, sel ve su baskınları yaşanabileceği ihbarında bulundu. Bizler de buna istinaden tüm birimlere olumsuz bir duruma karşı hazır olunması uyarısında bulunduk" diye konuştu.

Vatandaşların can ve mal güvenliğinin kendileri için her şeyden önemli olduğunu vurgulayan Yılmaz, "Meteorolojinin ciddi bir uyarısı var.  Biz de ekiplerimizin hazırlıklarını incelemek için buradayız. Şu ana kadar ilimizde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Biz her türlü tedbiri aldık. Hemşehrilerimizden yapılan uyarıları dikkate almalarını istiyoruz" dedi.

Yılmaz'a, alınan önlemlerle ilgili bilgi veren İtfaiye Daire Başkanı Adnan Meral ise Ordu il genelinde 72 itfaiye eri, araçlar ve ekipmanlarla herhangi bir sel ve su baskınına karşı hazır olduklarını ayrıca ihtiyaç halinde istirahatte bulunan 144 personelin de göreve her an hazır olduklarını kaydetti.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Alaaddin Yılmaz Enver Yılmaz Hopa Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title