Haberler

Onların Gözünden İş Dünyası

Güncelleme:

Bizce Yapım şirketinin yönetim kurulu başkanı Ahmet Yılmaz Yaşam Otizm Derneği ile ortak bir projeye imza attı.

Bu projede 13 ile 30 yaş arası otistik bireyler fotoğraf eğitimi alarak iş dünyasının önde gelen isimlerinin fotoğraflarını çektiler.

Otizmli çocuklar ve gençler kendi gözlerinden ve kendi bakış açılarıyla Turkcell Genel Müd. Kaan Terzioğlu ,Ağaoğlu Yön.Krl.Baş. Ali Ağaoğlu, İnci Deri Yön.Krl.Baş. Ali Murat Kızıltaş , Gezi Sepeti Gizem Hançer Yüksel , Koçtaş Genel Müd. Alp Önder Özpamukcu, Saat & Saat Yön.Krl.Baş. Ramazan Kaya , Panasonic Yön.Krl.Baş. Nusret Kayahan Apaydın , Moda Cruz Melis Güçtaş , Natura & Golf Dondurma Ceo Ergün Akkaya , Aksal Bilişim ve Elektronik Baş. Turan Salmanlı, Modacı Gamze Saraçoğlu, Tims Production Timur Savcı, Beylikdüzü Belediye Baş. Ekrem İmamoğlu ve İstanbul Valisi Vasip Şahin gibi iş ve sanat dünyasından ünlü isimlerini fotoğrafladılar. Bu proje 05 Ağustos 2017 Haliç Kongre sergi salonunda sergilenecek olup ve gala gecesinde fotoğrafları çekilen ünlü isimler tarafından fotoğraflar satın alınarak gençlerin eğitimlerine destek olunmaya çalışılacaktır.. Ahmet Yılmaz bu projedeki amaçlarını şu sözlerle dile getirdi "Gençlerimize destek olmak ve onların içerisinde olduğu bir projeyi hayata geçirmek istedik. Kendi emekleriyle ve öğrendikleriyle çektikleri fotoğrafları çıkarıp sanat ile bir araya getirerek içlerinde olan bir ışığı öne çıkararak onlara destek olmayı hedefliyoruz."


Kaynak: Bültenler / Güncel

Kaan Terzioğlu Ali Ağaoğlu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title