Haberler

Oltu İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Muhteşem Mezuniyet Gecesi

Oltu İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet töreni okul spor salonunda yapıldı.

Oltu İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet töreni okul spor salonunda yapıldı.

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Orhan Süzen, "Bu gecenin haklı gururunu yaşayan kalpleri heyecanla çarpan siz velilerimizi, öğrencilerimizi ve yakınlarını tebrik ediyorum. Değerli velilerimiz emanet olarak aldığımız evlatlarınızı eğitim yuvamızda tüm arkadaşlarımın emekleriyle onların kendilerinden daha emin ne istediğini bilen hedefleri için cesaretle hareket eden bilgili görgülü yaşamı seven yaşatmayı görev bilen sevgi dolu bireyler olarak sizlere büyük bir mutluluk ve heyecan içerisinde tekrar taktim ediyoruz" dedi.

Okul Müdürü Süzen, "Sizden sahip olmanızı istediğim üç şey bir sağlığınız iki mutluluğunuz üç ahlaklı ve başarılı olmanızdır" diye konuştu.

Mezun olan öğrenciler adına okul birincisi Songül Özdemir duygu dolu bir konuşma yaptı. Duygulandığı anlarda konuşmasına ara vermek zorunda kalan Özdemir'i veliler alkışlarla heyecanını yatıştırmaya çalıştılar.

Daha sonra Songül Özdemir yaş kütüğüne plaket çaktı. Ardından 12. sınıflar 11.sınıflara bayrak ve flamayı teslim ettiler.

Öğrencilere mezuniyet belgeleri Okul yöneticileri ve öğretmenleri tarafından verildi.

Programda daha sonra sınıf başkanları mezuniyet pastasını kestiler daha sonra mezun öğrenciler keplerini havaya attılar. Öğretmen, veli ve öğrenciler orkestra eşliğinde halay çektiler.

Oltu İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Orhan Süzen öğrencilerden helallik istedi ve ardından topluca hatıra resim çekildiler. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sina Oltu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title