Haberler

Öğretmenler Çektikleri Kısa Filmle Meslektaşlarını Doğu'ya Çağırdı

Muş'taki Eko İnşaat İlkokulu'nda görevli öğretmenler öğrencileri ile birlikte, Batı illerinde görev yapan öğretmenlere kısa metrajlı filmle doğuya gelme çağrısında bulundu.

Muş'taki Eko İnşaat İlkokulu'nda görevli öğretmenler öğrencileri ile birlikte, Batı illerinde görev yapan öğretmenlere kısa metrajlı filmle doğuya gelme çağrısında bulundu.

Eko İnşaat İlkokulu'nda görevli öğretmenler ve okul müdürü öğrencileri ile birlikte kısa metrajlı bir film çekti. Batı illerinden Muş'a atanan öğretmenler, yeni atanacak meslektaşlarını Doğu Anadolu Bölgesi'ne çağırdı. Çektikleri kısa metrajlı filmde öğretmenlerin ön yargılı olmadan doğuya gelmeleri için çağrıda bulunuldu. 2 yıldan bu yana Muş'ta görev yaptığını belirten Denizlili, Ahmet Osman Çaka, "Buradaki öğrencilerin eğitime ihtiyacı var. Huzur içinde burada görev yapıyoruz. Diğer illerden hiçbir farkı yok" diye konuştu.

Muşlu Okul Müdürü Zahir Elma ise, öğretmenlerin çektikleri filmden çok etkilendiğini söyledi. Elma, "Batı illerinden gelen öğretmenlerimizin, meslektaşlarına canlı örnek oldular" dedi.

- Muş

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title