Haberler

Patlamanın Yaşandığı Yerdeki Otelin Sahibi Konuştu: Anlatılacak Gibi Değil

Güncelleme:

Vezneciler'deki saldırının meydana geldiği yerde bulunan Celal Ağa Konağı Oteli'nin sahibi Celal Yüksel, "Anlatılacak gibi değil, sanki otelin içinde patlamış bomba" dedi.

Vezneciler'de Çevik Kuvvet otobüsüne yönelik saldırının meydana geldiği yerde bulunan Celal Ağa Konağı Oteli'nin sahibi Celal Yüksel, "Anlatılacak gibi değil, sanki otelin içinde patlamış bomba" dedi.

"HER TARAF MAHVOLMUŞ"

Büyük tahribat alan otelde incelemelerde bulunan Yüksel, otelin kapalı olmasının kendileri için büyük bir şans olduğunu söyledi. Celal Yüksel, "Sanki bilinçli olarak yapılmış. Her taraf mahvolmuş" diye konuştu.

OTELLER BÖLGESİ BOŞALDI

Bu arada çok sayıda otelin yer aldığı Vezneciler ve Laleli bölgesinde sokaklar boş kaldı. Bavul ticaretinin de yapıldığı ve günün her saati kalabalık olan sokaklarda kimse yoktu. Saldırının etkisiyle bazı turistlerin otellerden erken ayrıldığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

HALK:

Milletin kafasına taş düşse AKP deniyor. . Artık bırakın bu işi. . . Sen dik duruş sergilersen, sen dürüst olursan, sen Türkiye dersen, sen sen olursan. . . AKP, HDP, MHP, CHP. . . İsrail, batı. . . hepsi boştur. . Biz önce fert olmasını becerelim. . .

11
9
yanıtYanıtla
öcü:

sen önce bu işlerin tek sorumlusunun akp ve ona oy verenler olduğunu anlaman lazım. . . tabi sende rum Pontus dönmesi değilsen anlarsın. korkmadan ne mutlu türküm de. . .

yanıt6
yanıt3
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title