Haberler

Nürnberg?de Sevgililer Günü Kutlaması

Dha DIŞ HABER- Nürnberg'de Sevgililer Günü Kutlaması Taner Tüzün / Nürnberg,14 Şubat (DHA) - Kuzey Bavyera CHP Halk Platformu Derneği, Nürnberg DJK Falke salonunda üyelerine, Sevgililer Günü düzenledi.

Dha DIŞ HABER- Nürnberg'de Sevgililer Günü Kutlaması

Taner Tüzün / Nürnberg,14 Şubat (DHA) - Kuzey Bavyera CHP Halk Platformu Derneği, Nürnberg DJK Falke salonunda üyelerine, Sevgililer Günü düzenledi. Kutlamada Nürnberg Belediyesi Meclis Üyesi Aynur Kır, Fürth Belediyesi Meclis Üyesi Ayhan Yeşil, Nürnberg Atatürkçüler Derneği Başkanı Ayla Çokbudak, Zirndorf 3. Belediye Başkanı Murat Bülbül ile çok sayıda üye hazır bulundu. Halk Platformu Başkanı Ali Yılmaz, yaptığı konuşmada, hep birlikte sevgililer gününü kutlamak istediklerini vurgulayarak, üye sayısının 500'ü bulduğunu açıkladı. Ali Yılmaz, 13 Mart tarihinde Nürnberg'de yapılacak Uyum Meclisi seçimlerine dikkat çekerek, toplantıda hazır olan adaylardan Sevcan Keten, Hediye Erdem, Yakup Keskin ve İclal İyidinç'i tanıttı. Adaylar da birer konuşma yaparak 13 Martta sandıklara gidilmesi çağrısı yaptılar.

MASALAR GÜLLERLE DONATILDI

Sevgililer Gününde masalar güllerle donatılırken, birde depresyon ile ilgili bir konferans verildi. Konunun uzmanı Aynur Kır, hazır bulunanlara, depresyon hastalığı ile ilgili geniş bir sunum yaptı.

SEVGİLİLER BİRBİRLERİNE GÜL VERDİ

CHP Halk Platformu üyeleri birbirlerine gül vererek, Sevgililer Gününü kutlarken, Üyelerden Ayşe Öztürk'ün de ( 50) doğum günü bir pasta ile kutlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bavyera Fürth Dha Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title