Haberler

Nt Avm’lerde De Gözde Marka

Güncelleme:

NT Mağazaları, Cadde Mağazalarında Yakaladığı Başarısını Yer Aldığı Alışveriş Merkezlerinde Sürdürüyor.

NT Mağazaları, cadde mağazalarında yakaladığı başarısını yer aldığı alışveriş merkezlerinde de sürdürerek müşterilerine kaliteli ürün ve hizmet vermeye devam ediyor.

Türkiye genelinde yaygınlaşan AVM'ler tüketicilerin alışveriş alışkanlıklarını değiştiriyor. Şu an tüm Türkiye'de 256 adet AVM faaliyet gösteriyor. Bu merkezler toplam 45 ilde bulunuyor. AVM'ler 2010 yılının ilk altı ayında 12,6 milyar lira ciro elde etti ve yıl sonuna kadar hedeflenen rakam ise 25 milyar lira olarak açıklanıyor. Tüm AVM'ler yine 2010'un ilk altı ayında toplam 495 milyon ziyaretçi tarafından tercih edildi. İstanbul'da yer alan AVM'ler 225 milyon kişilik ziyaretçi potansiyeli ile toplam ziyaretçi sayısının yaklaşık yarısını elinde bulundurdu.

NT Mağazaları da AVM'lerde şube açma çalışmalarına hız vererek müşterilerine ulaşacak yeni mecra oluşturmayı hedefliyor. NT ilk olarak Aksaray Kültür Park AVM'de şubesini açarak AVM'lerde yer alan bir marka olarak yerini aldı. NT'nin ikinci AVM şubesini açtığı merkez ise İstanbul Sefaköy ArmoniPark Outlet Center oldu. NT ArmoniPark AVM'de 336 metrekarelik mağazasıyla AVM'nin kitap, kırtasiye ve teknoloji ürünlerini bir arada sunan tek mağazası olarak yer alıyor. NT alışveriş merkezlerinde yer almak amacıyla gerekli altyapı ve fizibilite çalışmalarına hızla devam ediyor.

NT müşterilerine huzurlu bir ortam sunuyor

ArmoniPark Outlet Center bulunduğu konum itibariyle geniş bir ziyaretçi potansiyeline sahip, merkez günlük ortalama 26 bin kişi tarafından ziyaret ediliyor. Toplam 90 mağazanın bulunduğu ArmoniPark AVM'de yer alan NT Mağazaları geniş ürün seçenekleri ile çeşitli ihtiyaçları tek noktadan temin edilmesini sağlaması bakımından yoğunlukla tercih edilen bir mağaza. Bir yetişkinin aynı zamanda kendisi için alışveriş yaparken çocuğu için çocuk kitapları, okul ürünleri ve oyuncaklarını da temin edebiliyor. Gençler için eğitime yardımcı teknoloji ürünlerinin mağazada bulunması ve ürünlerde uygulanan kampanyalar müşterilerin NT'yi sıklıkla ziyaret etmesinde önemli bir faktör oluşturuyor.

Müşteriler NT mağazasında hem alışverişlerini yapıp hem de çaylarını yudumlayıp kitap okuyabildikleri huzurlu bir ortam buluyorlar.

ArmoniPark Outlet Center Müşteri İlişkileri Müdürü Demet Dayar NT'nin müşteri memnuniyeti konusunda ArmoniPark'ta yer alan mağazalar arasında ilk sıralarda yer aldığını belirtti. NT'nin mağaza içinde ve AVM orta alanında yapmış olduğu etkinliklerle farklı bir yere sahip olduğunu belirtiyor. Ayrıca NT'nin düzenlediği imza günleri, çocuk etkinlikleri gibi aktivitelerin ArmoniPark ziyaretçileri tarafından ilgiyle takip edildiğini ve bu sayede AVM ziyaretçi sayısının artmasında da pay sahibi olduğuna dikkat çekiyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024? 2-3 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Sakla Beni final mi yapıyor? Sakla Beni bitiyor mu 2024? İnci Taneleri final mi yapıyor? İnci Taneleri bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title