Haberler

Niğde'de meydana gelen trafik kazaları kameraya böyle yansıdı

Güncelleme:

Niğde şehir merkezinde meydana gelen trafik kazaları ve ilginç görüntüler MOBESE kameralarına yansıdı. İmamhatip Meydanı'nda bir sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek kağıt toplayıcısına çarptı, sürücü ve kağıt toplayıcısı yaralandı. Diğer kazalarda ise motosiklet sürücüsüne hafif ticari araç çarptı ve kavşakta minibüs ile otomobil çarpıştı.

Niğde'de meydana gelen trafik kazaları kameraya böyle yansıdı

NİĞDE - Niğde şehir merkezinde meydana gelen trafik kazaları ve ilginç görüntüler MOBESE kameralarına yansıdı.

Niğde'de İl Emniyet Müdürlüğüne ait MOBESE kameraları, kentin değişik yerlerinde meydana gelen kazaları ve ilginç görüntüleri yansıtıyor. Niğde'nin İmamhatip Meydanı'nda bir sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kağıt toplayıcısına çarptı. Sürücü ve kağıt toplayıcısı yaralandı.

İkinci kazada ise yolda seyir halinde olan motosiklet sürücüsü bir yanda yavaşlayınca arkada bulunan hafif ticari araç motosiklete çarptı. Üçüncü kaza ise kavşağa gelen minibüs ve yine kavşağa hızlı gelen otomobil çarpışıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Motosiklet Niğde Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title