Haberler

Muş'un Varto ilçesinde kaçak avcılara yüksek para cezası

Güncelleme:

Muş'un Varto ilçesinde barajda kaçak avcılık yapan 2 kişiye 17 bin 836 lira idari para cezası verildi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan denetimde, avlanma yapan kişiler yakalandı ve ele geçirilen ürünler teslim edildi.

Muş'un Varto ilçesinde barajda kaçak avcılık yapan 2 kişiye 17 bin 836 lira idari para cezası verildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, 18 Ocak'ta Varto ilçesi Kayalıdere köy mevkisindeki Alparslan 2 Barajı'nda denetim yaptı.

Denetimler sırasında ticari amaçla germe ve uzatma ağ ile balık tutan F.E. ve kardeşi E.E'yi yakalayan ekipler, 85 metre uzunluğunda germe balık ağ, lastik bot ve 76 kilogram balık ele geçirdi.

Avlanma yapan 2 kişiye 17 bin 836 lira idari para cezası uygulandı.

Ele geçirilen ürünler de İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne teslim edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Varto Muş Hayvan Hakları Tarım Çevre Doğa Suç Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title