Haberler

Muhtarlara Yatırım Turu

Güncelleme:

Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya Burdurlu muhtarlara Belediye hizmetlerini yerinde anlattı.

Başkan Akkaya, Burdur Muhtarlar Derneği Başkanı Nejdet Akıncı ve Muhtarlarla İstasyon Park'ta kahvaltıda biraraya geldi. Başkan Akkaya Mahalle muhtarlarına Belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Akkaya asfalt sezonunun başladığı 29 Nisan'dan bu yana kentte yaklaşık 40 Km sıcak asfalt döşendiğini bunun yanında asfalt yama ekibinin de kentin çeşitli bölgelerinde çalıştığını belirtti.

Akkaya "İlimizde Doğal Gaz, Tedaş ve kanalizasyon çalışmaları tamamlanan bölgelerde sıcak asfalt çalışması yapıyoruz. Tedaş asfalt yapılan bölgelerde tekrar kazı yapmak için müracaat etti buna izin vermedik ancak asfalt, beton ve taş döşeme ekibini hazırlarlarsa değerlendirebileceğimizi söyledik." dedi.

Başkan Akkaya daha sonra muhtarlarla yapımı tamamlanan Şehirlerarası Otogar İnşaatı ve Bedesten Çarşı inşaatını gezerek bilgi verdi. Başkan Akkaya Bedesten Çarşı'da kesin kabul yapılabilmesi için küçük eksikliklerin yüklenici firma tarafından tamamlanmak üzere olduğunu ve kentte ilk defa 150 araçlık Kapalı Otopark yapıldığını, Otogarın ise çevre düzenlemesinin yapılmasının ardından hizmete gireceğini kaydetti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sebahattin Akkaya Burdur Tedaş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title