Haberler

Muhtar Otomobilinde Ölü Bulundu

Samsun'un Çarşamba İlçesi Yeni Köseli Mahallesi Muhtarı 67 yaşındaki Ali Kırçiçek, kendisine ait aracının içinde ölü bulundu.

Samsun'un Çarşamba İlçesi Yeni Köseli Mahallesi Muhtarı 67 yaşındaki Ali Kırçiçek, kendisine ait aracının içinde ölü bulundu.

Çarşamba İlçesi Yeni Köseli Mahallesi Muhtarı Ali Kırçiçek, dün sabah evinden arabasına akaryakıt almak için çıktı. Kendisinden bir daha haber alınamadı. Muhtarın ailesi ve yakınları uzun süre haber alamayınca, olayı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Polis ve jandarma ekipleri ile mahalle sakinleri akşam saatlerine kadar bölgede arama yaptı. Tüm arama çalışmalarından sonuç alınamayınca gece saatlerinde Samsun Büyükşehir İtfaiye, AFAD, ekipleri de arama çalışmalarına destek olarak takviye edildi. Gece boyu yapılan arama çalışmalarından sonuç alınamadı ve arama çalışmaları bu sabah saatlerinde de devam etti. Muhtar Ali Kırçiçek, sabahın erken saatlerinde damadı tarafından kendi fındık tarlasının yanındaki arazide otomobilin arka koltuğunda ölü olarak bulundu. Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı incelemenin ardından muhtarın cesedini Çarşamba Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Vücudunda herhangi bir darp izi bulunmayan muhtarın ölüm nedeninin yapılacak otopsi sonrası belirleneceği ifade edildi. i Soruşturma sürdürülüyor. - Çarşambasamsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Köseli Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title