Haberler

Muğla Gulet Yat Test Seyrinde Yanarak, Battı

Gulet yat test seyrinde yanarak, battıMUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde bakımı yapıldıktan sonra test seyrine çıkan 25 metre uzunluğundaki "Şenkaya" adlı direkli gulet yat, motor bölümünde çıkan yangında battı.

Gulet yat test seyrinde yanarak, battı

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde bakımı yapıldıktan sonra test seyrine çıkan 25 metre uzunluğundaki "Şenkaya" adlı direkli gulet yat, motor bölümünde çıkan yangında battı. Tekne sahibi ve kaptanı Nazmi Şenkaya ve 2 mürettebat Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Nazmi Şenkaya'nın sahibi ve kaptanı olduğu soyadını taşıyan 'Şenkaya' isimli gulet yatın, bugün saat 10.00 sıralarında, Marmaris Körfezi çıkışında bulunan Kadırga Koyu açıklarında makine dairesinde alevler yükselmeye başladı. Alevler kısa sürede ahşap guleti sardı. Bu sırada yangını gören bir balıkçı teknesi Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanlığı'na durumu bildirdi. Sahil Güvenlik ekipleri, guletin sahibi ve kaptanı Nazmi Şenkaya ve 2 mürettebatını kurtardı. Ekipler, su sıkarak yangına müdahale etti. Tamamen yanan 25 metrelik gulet, kısa bir süre sonra battı. Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanlığı ekipleri, yangının çıkışı ile ilgili soruşturma başlattı. Gulet sahibi ve iki mürettebatı ifadeleri ardından serbest bırakıldı. Şenkaya'nın 1995 yılında yapılan 8 kabini bulunan Güney Ege ve Yunan adalarına haftalık turlar düzenlediği gulet yatı yapılan bakımın ardından bugün şafak vakti, test seyrine çıkardığı, yolda ise makine dairesinden alevlerin yükseldiği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmaris Şenkaya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title