Haberler

Motosiklet Uygulamasına Bayram Tatili

Kilis'te Motosiklet Sürücüleri Üzerinde Yapılan Uygulamalara Bayram Sonuna Kadar Ara Verileceği Bildirildi.

Kilis'te motosiklet sürücüleri üzerinde yapılan uygulamalara bayram sonuna kadar ara verileceği bildirildi.

Kilis Valiliği'nden yapılan açıklamada, özellikle 2007 yaz döneminde sürücü belgesiz ve genç yaştaki motosiklet sürücülerinin yaygınlaşması sebebiyle ağustos ayından itibaren motosiklet uygulamalarına ağırlık verildiği belirtilerek, "Bu uygulamalar neticesinde 3 bin 570 motosiklet kontrol edilmiş, bunlardan 313 tanesi trafikten men edilmiş, 226 ehliyetsiz sürücüye işlem yapılmış, toplam 921 sürücüye 100 bin YTL 6 YKr tutarında cezai işlem uygulanmıştır. Yaklaşık 1.5 aydır devam eden motosiklet

uygulamasına bayram sonrasına kadar son verilecektir. Kısa bir süre için de olsa böyle bir karar vermememizin nedeni vatandaşlarımızın bayram öncesinde maddi olarak cezai işleme maruz kalmamaları ve yine bayram sonrasına kadar onlara mevcut eksikliklerini gidermeleri yönünde fırsat tanımaktır. Ramazan Bayramı bitiminde motosiklet uygulamalarına tekrar hassasiyetle devam edilecektir" denildi.

(MAD-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title