Haberler

MHP Malazgirt ilçe teşkilatında bayramlaşma töreni

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malazgirt İlçe Teşkilatı, Ramazan bayramının üçüncü gününde teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bayramlaşma gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi ( Mhp ) Malazgirt İlçe Teşkilatı, Ramazan bayramının üçüncü gününde teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bayramlaşma gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi ( Mhp ) Malazgirt İlçe Teşkilat binasında çok büyük bir katılım ile Ramazan bayramının üçüncü gününde teşkilat mensupları ile muhtarlar, gençlik kolları ve vatandaşlar ile birlik beraberlik içerisinde bayramlaşma gerçekleşti. Programa, MHP Malazgirt İlçe Başkanı Yıldırım Tutar, Malazgirt Şoförler Odası Başkanı Celal Şahin Tekin, muhtarlar, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma programında bir konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Malazgirt İlçe Başkanı Yıldırım Tutar, "Öncelikle halkımızın ve burada bizler ile bayramlaşmaya gelen tüm vatandaşlarımızın bayramını en içten dileklerimle kutlarım. Sultan Alparslan'ın torunları olarak hep birlikteyiz. Teşkilatımızı Muş il başkanımızın talimatları üzerine 3 yıl önce kurduk. Çok şükür birlik ve beraberlik içinde 3 yıldır birlikteyiz. Allah bu birlik beraberliğimizi daim etsin. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum."dedi.

Bayramlaşma töreni ülkücü yeminin yapılması ile son buldu. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Malazgirt MHP Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title