Haberler

Mersin İdmanyurdu'nda Taraftarlar, Başkan Hüseyin Çalışkan'ı İstifaya Davet Etti

Mersin İdmanyurdu'nda taraftarlar, Başkan Hüseyin Çalışkan'ı istifaya davet ettiMersin İdmanyurdu'nun kötü gidişine 'dur' demek için taraftarlar bir araya gelerek kulüp başkanı Hüseyin Çalışkan'ı istifaya davet etti.

Mersin İdmanyurdu'nda taraftarlar, Başkan Hüseyin Çalışkan'ı istifaya davet etti

Mersin İdmanyurdu'nun kötü gidişine 'dur' demek için taraftarlar bir araya gelerek kulüp başkanı Hüseyin Çalışkan'ı istifaya davet etti.

Yaklaşık 200 Mersin İdmanyurdu taraftarı, Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu önünde bugün saat 15.00'da toplandı. Burada bir basın açıklaması yapan taraftar sözcüsü, kulübe para vermemek için direnen kulüp başkanı Hüseyin Çalışkan'ı istifaya davet ederek, Küme düşmek istemiyoruz, düşmeyeceğiz. Atanmış ve seçilmişleri acilen Mersin İdmanyurdu'na maddi destek vermeye çağırıyoruz. Futbolcular haklı. Para vermeyecektiniz, neden başkan olup yönetimde yer aldınız Bu böyle gitmez. Mersin kenti acilen Mersin İdmanyurdu için el ele vermeli ve takımımızı kümede bırakmalıdır..Başka Mersin ve Başka Mersin İdmanyurdu yok ifadesini kullandı.

Taraftarlar daha sonra, Parasız yönetim istemiyoruz. Çalışkan istifa şeklinde slogan attı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin İdmanyurdu Hüseyin Çalışkan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title