Haberler

MeCrea.com'dan 20 TL Hediyeniz Var!

Güncelleme:

MeCrea.com'da bayrama özel 20 TL Hediye Çekiniz ile alışveriş çok daha keyifli!

Ayakkabıdan çantaya, tekstilden aksesuara geniş ürün yelpazesiyle her zevke, her bütçeye uygun farklı seçenekleri bir arada bulunduran MeCrea.com'da bayrama özel 20 TL Hediye Çekiniz ile alışveriş çok daha keyifli! 16-24 Ekim tarihleri arasında geçerli olan kampanyanın kodu ise BYRM.

Bayrama sayılı günler kala MeCrea.com alışveriş tutkunlarını unutmadı. Tasarımları ve özel koleksiyonları dijital mağazalar altında toplayan MeCrea.com'da bayrama özel sunulan 20 TL hediye çeki ile bayram alışverişi avantaja dönüşüyor. 100 TL ve üzerindeki alışverişlerinizde geçerli kampanyadan yararlanmak için alışverişinizi yaparken kampanya kodunuzu kullanmanız yeterli. Kampanya kodu: BYRM

Hakan Akkaya, Önder Özkan, Sedef Öztürk, Almost 12, Vartan Ohannesyan, Burcu Kıral, Tiny Dreamer, Queens Things, Sevda Temli, Feray Kanpolat, Duygu Ergör Sertaç Delibaş, Nejla Güvenç, Sibel Ağakay, Lori Sinanoğlu, Melis Acar, Gülçin Uzunalan, Aslı Korur, İlanit Ovadya, Sez, Crysellas ve onlarca tasarımcının yer aldığı MeCrea.com, kendini özel hissetmek isteyenlerin bayramını şimdiden kutluyor!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title