Haberler

Manisa'da Suç Örgütü Çökertildi

Manisa'nın Salihli ve Saruhanlı İlçelerinde Faaliyet Gösteren Çıkar Amaçlı Bir Suç Örgütü Jandarma Tarafından Çökertildi.

Manisa'nın Salihli ve Saruhanlı ilçelerinde faaliyet gösteren çıkar amaçlı bir suç örgütü jandarma tarafından çökertildi.

İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Saruhanlı ilçesine bağlı Adiloba köyü ile Salihli ilçesi Sart kasabası ve köylerinde zorla çek-senet tahsilatı, darp ve tehdit suçlarını işlemek maksadıyla kurulan organize suç örgütüne yönelik olarak 30 Ekim 2007 tarihinde operasyon düzenlendi. Eş zamanlı operasyonda 11 ayrı noktada 10 şüpheli yakalandı. Çete üyeleriyle birlikte 1 adet tabanca, 9 adet tabanca fişeği, 1 adet av tüfeği, 5 adet sustalı bıçak, 12 adet çek, 57 adet açık senet, çok

sayıda bölücü terör örgütüne ait örgütsel doküman, 10 adet cep telefonu, 2 adet bilgisayar ele geçirildi.

Operasyonda yakalanan şüphelilerden 6'sı tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 4'ü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

(ÖA-Mİ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title