Haberler

Manisa'da Fetö/pdy Operasyonu: 8 Gözaltı (3)

Baro BAŞKANINDAN AÇIKLAMA Manisa Baro Başkanı Ali Arslan, bu gece kentte yapılan FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonla ilgili açıklama yaptı.

Baro BAŞKANINDAN AÇIKLAMA

Manisa Baro Başkanı Ali Arslan, bu gece kentte yapılan FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonla ilgili açıklama yaptı. Gözaltına alınanların ifadelerinin ardından serbest bırakılması gerektiğini söyleyen Arslan şöyle dedi:

"Konuyla ilgili olarak Manisa Barosu olarak defalarca açıklamalarda bulunduk. Bugün daha önce gözaltına alınıp, mahkemece salıverilen bir kısım arkadaşımızın tekrar gözaltına alındığını öğrendik. Aslında biz biliyoruz ki şu anda gözaltına alınanlar, daha önceki süreçte gözaltına alınanların bir çoğunun kaçma tehlikesinin olmadığını, delilleri karartma tehlikesi olmadığını biliyoruz. Zaten gözaltına alınıp mahkemece salıverildikten sonra da bu kişilerin kaçmadığını, yine Manisa'da ikamet ettiklerini, mesleklerine devam ettiklerini de görüyoruz. Bu anlamda gözaltına alınan kişilerin yine ifadeleri alındıktan sonra salıverilmelerini, sürecin tutuksuz devam etmesi gerektiğini düşünüyoruz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Arslan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title