Haberler

MALTEPE'DE KAHVE MAKİNELERİ ÜRETİMİ YAPILAN İŞ YERİNDE YANGIN -2

Güncelleme:

MALTEPE'DE KAHVE MAKİNELERİ ÜRETİMİ YAPILAN İŞ YERİNDE YANGINCengiz ÇOBAN- İsa ALMAÇAYIR İSTANBUL, (DHA)- MALTEPE'de kahve ve kahve makineleri üretimi yapılan iş yeri alev alev yandı.

MALTEPE'DE KAHVE MAKİNELERİ ÜRETİMİ YAPILAN İŞ YERİNDE YANGIN

Cengiz ÇOBAN- İsa ALMAÇAYIR İSTANBUL, (DHA)- MALTEPE'de kahve ve kahve makineleri üretimi yapılan iş yeri alev alev yandı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın bir buçuk saatte kontrol altına alınırken, iş yerinde büyük çapta hasar meydana geldi.

Yangın, saat 08.30 sıralarında Cevizli Mahallesi Cebeci Sokakta bulunan kahve ve kahve makineleri üretimi yapan tek katlı yaklaşık 600 metrekare büyüklüğünde bir iş yerinde çıktı. Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangında alevler kısa sürede büyüyerek iş yerini sardı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevredeki vatandaşları uzaklaştırarak çevre güvenliğini aldı. İtfaiye ekipleri yerden ve merdiven aracıyla havadan müdahale etti. Yangın ekiplerin 1 buçuk saat süren çalışmalarının ardından kontrol altına alındı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, ekiplerin soğutma çalışmaları devam ediyor.

İş yeri sahibi Muammner Bayındır, Kahve ve kahve makinesi üretimi yapıyoruz. Komşum aradı 'yan tarafta duman çıkıyor' dedi. Geldiğimde duman çıkıyordu. İtfaiye gelene kadar bina gitti dedi.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

DHA Olay İtfaiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title