Haberler

Malkara'da Yağmur Sonrası Yaşanan 4 Ayrı Kazada 18 Kişi Yaralandı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde aniden bastıran yağmur yağışı sonrasında meydana gelen dört ayrı kazada 5’i çocuk 18 kişi yaralandı.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde aniden bastıran yağmur yağışı sonrasında meydana gelen dört ayrı kazada 5'i çocuk 18 kişi yaralandı.

Meydana gelen ilk kaza Ballıköy yakınlarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Şarköy istikametinden Malkara istikametine seyir halinde olan Ömer Babataşı(35) idaresindeki 44 NH 334 plakalı otomobili ile Ballıköy yakınlarına geldiği esnada yağış nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Ömer Babataşı ve aynı araç içerisindeki Eyyüp Soğukpınar (30) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Malkara Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İkinci kaza, Malkara Şarköy yolu Şağlamtaş beldesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Malkara istikametinden Şarköy istikametine seyir halinde olan Necat Kesebir (24) 59 EC 940 plakalı otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönde seyir halinde olan Emre Saygılar(27) idaresindeki 34 BM 9109 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobil sürücüleri Necat Kesebir, Emre Saygılar ile Nigar Kesebir(45) yaralandı. Yaralılardan Emre Saygılar ambulans ile Şarköy Devlet Hastanesine kaldırılırken Necat ve Nigar Kesebir ise Malkara Devet Hastanesine kaldırıldı.

Üçüncü kaza D-110 karayolu üzeri Kınıklar köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ istikametinden Malkara istikametine ön plakası 22 PF 111 arka dorse plakası 22 PF 662 olan Tır ile seyir halinde olan Salim Küçükgiray(48) yağış nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek Malkara istikametinden Tekirdağ istikametine seyir halinde olan Ender Erol (35) idaresindeki 59 DN 989 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Ender Erol ve aynı araç içerisinde bulunan Hamiyet Erol (30) M. E. (8) K. E. (1) ile Tır sürücüsü Salim Küçükgiray yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Tekirdağ Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Dördüncü kaza ise Malkara girişi ışıklı kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Erdal Çelik (36) idaresindeki 34 EY 6526 plakalı otomobil, yağış nedeni ile kayganlaşan yolda durmayınca kırmızı ışıkta bekleyen Keşan istikametinden Tekirdağ istikametine seyir halinde olan Alpay Balık (44) idaresindeki ön plakası 06 KRB 76 arka dorse plakası 06 DR 7438 olan Tıra çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Erdal Çelik ve aynı otomobil içerisinde bulunan Çiğdem Babahan (31), Safiye Çelik(31), İ. B. (6), İ. Ç. (11), A. B. (13) Erdal Erez (30) ile Tır sürücüsü Alpay Balık yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Malkara Devlet Hastanesine kaldırılırken durumlarının ağır olduğu öğrenilen İsmail Beyazıt, Erdal Erez ve Safiye Çelik, Tekirdağ Devlet Hastanesine sevk edildiler. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erdal Çelik Tekirdağ Malkara Şarköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title